Начало | Новини | Няма постъпили предложения за Наредба 11 за символите и званията

Няма постъпили предложения за Наредба 11 за символите и званията

Няма постъпили предложения в администрацията на ОбС за допълнения, изменения или корекции на Наредба № 11. Това е наредбата за символите и почетните звания, чиито проект беше обсъждан на сесия на ОбС на 29-ти юни т.г. Тогава общинските съветници решиха въпросната наредба да бъде върната за допълнения и корекции. Новото обсъждане и евентуално приемане на окончателния и вид трябва да стане на 27-ми юли. Странното е, че творческите организации и културни институции в Плевен проявяват безразличие към тази наредба, която пряко засяга техни членове. Липсва и гражданска инициатива с предложения или мнения по съдържащите се в наредбата клаузи.

Проектът на Наредба 11 е качен на сайта на Общинския съвет и всеки желаещ би могъл да се запознае с него. Както и да изпрати становище по електронен път или на хартиен носител до деловодството на ОбС или до ПК по култура с председател Петя Василева.

Прочетете също

Рожден ден празнува бившият плевенски кмет Андрей Романов

Андрей Романов. Снимка – лична фейсбук страница. На днешния 30-ти ноември своя 94 – ти …

Един коментар

  1. 60000 прокудени от Плевен

    Да се предложи в Наредба 11 да има звание: НАЙ-ВЪРЛ ОБИРДЖИЯ НА ПЛЕВЕН. Кандидати бол: кметове, политици, депутати, съветници и вся позната и подмолна крадлива сволоч!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *