Последни новини
Начало | Новини | Няма данни за бедстващи хора в Плевенско след вчерашните снеговалежи

Няма данни за бедстващи хора в Плевенско след вчерашните снеговалежи

През изминалото денонощие продължиха действията на екипите на РДПРБЗН – Плевен и  полицията за оказване съдействие на местните власти в областта при преодоляване на последствията от усложнената зимна обстановка. В Оперативния център на регионалната дирекция, както и в местните пожарни служби са получени множество сигнали, предимно за паднали дървета и клони, отстраняване на опасни предмети, както и за необходимостта от захранване с ток с бензинови агрегати на различни обществени сгради. Към момента няма данни за бедстващи или застрашени хора. На 6 февруари 2020 година технически помощи са извършени в Плевен местността Кайлъка, ж.к.„Сторгозия”, ж.к.„Мара Денчева”, в центъра на село Деков, на път между село Новачене и село Любеново, път село Стежерово – град Свищов.
В 07:19 часа служители от РСПБЗН-Плевен отстраниха паднало дърво върху лек автомобил „Ауди-А4” в плевенския квартал  „Сторгозия”. При инцидентите пострадали хора няма.
Н 17:20 часа служители на РСПБЗН-Плевен са подавали ток с бензинов агрегат на комплекс за социални услуги „Свети Мина” в град Пордим. Към момента екипи на пожарните служби работят по ликвидирането на различни сигнали за произшествия в цялата област.

Прочетете също

На любов към нашенската музика и танци учи Златка Чардакова младежите в ОСО – Плевен

Учителка по професия, по съдба, мисля и по призвание. Това казва за себе си Златка …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *