Няма бунт в Плевен на „Продължаваме промяната“

Снимка – интернет.

На 19-ти януари „Труд” и Епицентър информираха , че са пред разпад структурите на “Продължаваме промяната” в много градове на страната, а основна причина са тъпи решения на Кирил Петков и Лена Бориславова. „Труд” се позовава на твърдения на недоволни членове на партията.

Огромно недоволство и бунт има в Плевен, пише Епицентър, „районът най-вероятно ще остане без нито един депутат от настоящите, които били вбесени заради поредно “умно” решение на тандема Петков-Бориславова да поверят кампанията и реденето на листите на Радостин Василев. В момента от Плевен депутат е едно от знаковите лица на партията и един от крупните бизнесмени в нея Иван Христанов”. Другият плевенски депутат на ПП е Иван Манев.

„Плевен прес” се свърза с депутатите Иван Христанов и Радостин Василев по повод изнесената информация. Иван Христанов каза, че от нас научава за подобни публикации, които обаче не отговарят на истината. „До мен не са стигали никакви подобни сигнали. В структурата на „Продължаваме промяната” – Плевен, всичко е спокойно и няма никакво напрежение. Работи се спокойно и нямам обяснение за написаното в „Труд”, който между другото не чета”.

Радостин Василев също научи от нас за публикациите в двете медии. „Не чета „Труд”, но това са пълни инсинуации. Нямам отношение нито към листи, нито към кампании. Нито пък са водени подобни разговори. Написаното е поредна интрига срещу мен и ПП”.

Ако Епицентър е посочил източника на информацията – именно „Труд”,  то последният не посочва своите източници. Цитират се „членове на партията”, не са посочени колко са, от кои градове, както и техните инициали, каквато е обичайната практика.

Споделете:

Прочетете също

В община Пордим продължават грижите за уязвимите групи хора

Снимка – община Пордим. В община Пордим започва социален проект „Грижа в дома в Община …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *