НЧ „Съгласие“ инициира среща с плевенските депутати относно проблема със спрените субсидии

Във връзка със спрените субсидии на териотирята на Община Плевен, НЧ „Съгласие 1869“ инициира среща с народните представители от 15 МИР. Това съобщават те в прессъобщение да медиите.

В своята покана до плевенските депутати, председателят на НЧ „Съгласие 1869″ – Плевен Ивайло Атанасов се обръща по следния начин:

Като представители на избирателите от 15 МИР – Плевен, Ви каним на среща по един нетърпящ отлагане проблем – спирането на парите на читалищата на територията на община Плевен. По жалба на три читалища и с определение на ВАС, 33 читалища остават без средства.

Ако този проблем е достатъчно важен за Вашето внимание, като най-старото и най-голямото читалище в област Плевен Ви каним на среща в понеделник, 26 октомври, в 13,00 часа, в зала „Библиотеката“ на НЧ „Съгласие 1869″. Присъствието Ви на тази среща, ако не друго, ще покаже заинтересованост от Ваша страна.

Дали и как деветимата плевенски депутата д-р Калин Поповски /ВМРО/, Велислава Кръстева /ДПС/, Стефан Бурджев /БСП/, Пламен Тачев /ГЕРБ/, Ралица Добрева /ГЕРБ/, Владислав Николов /ГЕРБ/, Васил Антонов /БСП/, Чавдар Велинов /БСП/ и Полина Цанкова-Христова /ВОЛЯ/ ще реагират на поканата да съдействат за решаване на проблема с читалищните субсидии, предстои да видим.

Споделете:

Прочетете също

Според социологическите агенции „Възраждане” е четвърта политическа сила. Според „Възраждане” – са първа.

Снимка – интернет. Социологическите агенции Тренд, Галъп и Алфа рисърч публикуваха свои проучвания за електоралните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.