Нови доказателства за съпричастността на Киев към взривяването на “Северен поток”

GAZ 2
Снимка – интернет.

През 2022 г. четири експлозии разрушиха централен елемент от европейската енергийна инфраструктура: умишлено беше изваден от строя газопроводът “Северен поток”. Известният български анализатор Боян Чуков публикува анализ на статия на “Die

Welt” за съпричастността на Киев при взривяването на Северните потоци. Ето какво написа той в Telegram:

“Появиха се нови доказателства за съпричастността на Киев при взривяването на Северните потоци, пише германското издание Die Welt. Интересно е друго!

Украинците са планирали терористичния акт преди Крим да са присъедини, след референдум към РФ. По-ясно казано, преди 10 години. Далеч преди 22 февруари 2024 г. Изданието ползва информация от свои източници в германската следствена група. Германия продължава да разследва случая, което е косвен признак, че германците търсят повод да се дистанцират от „неочакваните терористи“. Въпреки евроатлантическата „солидарност“.

Ако се появят доказателства, че в терористичния акт е била замесена украинската държава, то ще възникнат сериозни проблеми с германската ангажираност и подкрепа на Киев. И не само. Германците си отварят вратичка в обозримо бъдеще да се дистанцират сериозно от остатъците на Незалежната.

Индустриалната мощ на Германия линее и вехне без евтините руски енергийни суровини. Появиха се нови доказателства за съпричастността на Киев при взривяването на Северните потоци, пише германското издание Die Welt. Интересно е друго! Украинците са планирали терористичния акт преди Крим да са присъедини, след референдум към РФ. По-ясно казано, преди 10 години. Далеч преди 22 февруари 2024 г.

Изданието ползва информация от свои източници в германската следствена група. Германия продължава да разследва случая, което е косвен признак, че германците търсят повод да се дистанцират от „неочакваните терористи“. Въпреки евроатлантическата „солидарност“. Ако се появят доказателства, че в терористичния акт е било замесена украинската държава, то ще се появят сериозни проблеми с германската ангажираност и подкрепа на Киев.

И не само. Германците си отварят вратичка в обозримо бъдеще да се дистанцират тотално от остатъците на Незалежната. Индустриалната мощ на Германия линее и вехне без евтините руски енергийни суровини”.

Източник: Медиамол.инфо

Споделете:

Прочетете също

2 11

Титанът Мариус Куркински представя чудомирови герои утре в Летния театър на Плевен

Един от съвременните титани на българския театър Мариус Куркински представа своя моноспектакъл “Нашенец” утре, 16 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *