Нови апарати за физиотерапия в община Белене

Д-р Лъчезар Апостолов – управител на медицински център „БелМедик“ – Белене. Снимка – Пресцентър община Белене.

Отделението по физиотерапия в медицински център „БелМедик“ разполага с нова техника. Информация по въпроса е дал д-р Лъчезар Апостолов – управител на медицински център „БелМедик“:

„В тези трудни години Община Белене, начело с кмета Милен Дулев, намери средства за закупуване на 5 нови уреда за физиотерапия, а именно:

– апарат за лазертерапия;

– апарат за микровълнова терапия;

– апарат за магнитотерапия;

– апарат за елетротерапия;

– апарат за ултразвукова терапия.

До момента техниката, с която работеха физиотерапевтите, не беше подновявана. До момента те работеха с техниката от 85-86-та, когато е започнала да работи поликлиниката в Белене.

От тук нататък нещата коренно се променят. Новата техника е първокачествена и ще е в помощ на пациенти с различни заболявания на опорно – двигателния апарат, както и на пациенти с възпалителни заболявания на уши, нос, гърло и др.

На всичкото отгоре екипът във Физиотерапията в центъра е разширен. В отделението работят лекари физиотерапевти – д-р Павел Колев и д-р Светлозара Махлянска, както и специалистите Павел Алфредов, Иванка Главанова, Моника Любенова и Силвия Гроздева.

От услугите на висококвалифицирания екип, както и от новите апарати за лечение със сигурност ще се възползват не само жители на Община Белене, но и на съседни общини.“

„БелМедик“ към момента разчита единствено на собствени средства за плащане на всички сметки. Изплатени са и всички задължения към отдел „Данъци и такси“ от 2010г. до 2020г.

Снимки – Пресцентър община Белене.

Споделете:

Прочетете също

Работни срещи между РИК – Плевен и общинските администрации

Областна администрация Плевен. Снимка – Плевен прес. В изпълнение на задълженията си за организационно – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.