Новият областен управител се представи пред медиите в Плевен

Крум Пенчев – Областен управител – Плевен. Снимка – „Плевен прес“

Днес, 28 – ми юни, от 14.00 часа в Заседателна зала на Областна администрация – Плевен новият областен управител Крум Пенчев се представи пред медиите. Той е на 38 години, роден в град Плевен. Завършил Средно образование в Спортно училище „Георги Бенковски“ – Плевен има магистратура по финанси в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов, магистратура по спортна педагогика във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. До този момент е работил, като учител в Обединеното училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Търнене.

На срещата с медиите той сподели следното: „Тепърва навлизам в работата. Знам, че екипът на Областна администрация – Плевен е добър. Дължината на мандата не зависи от мен, колкото е писано, толкова ще бъде. Аз ще се старая през това време да дам всичко от себе си и всички преписки да бъдат разписвани и обработвани на време. За краткото време в което може би ще бъда тук, си поставят за задача предимно да има законосъобразност на органите на местното самоуправление на общините. Всички техни решение да бъдат законосъобразни. Аз гледам проблемите на цялата област, виждам, че има различни такива. На първо място водеща е инфраструктурата. В Община Гулянци има свачище в процес, то е водещото в момента.

Не съм член на ИТН, а съм бил два мандата в РИК от тяхната квота. По скоро бих се определил, като независим. Разцеплението на плевенската структура на ИТН е много голямо. Имах предварителен разговор с Радостин Василев. Бях изненадан от номинацията си.

Повечето хора, с които съм се срещал подкрепят действията на адв. Радостин Василев, говоря за членска маса.

А дали съм подготвен за този пост – не съм подготвен напълно. Но ще направя всичко възможно да се запозная със абсолютно всичко. Това, което искам да се случи в нашата държава е всички да живеем по добре, по добро заплащане, да имаме нормални пътища и инфраструктура. Не искам да бъда депутат нито да бъда в кандидатска листа. А във връзка със Спортната зала в Плевен – при актуализацията на бюджета трябваше да бъдат отпуснати пари за Спортната зала. Знам, че проблема с поскъпването на материалите се оказа много съществен при подготовката на документите. Знам, че последно беше извършен оглед“.

Споделете:

Прочетете също

Александър Трайков е новият заместник областен управител на област Плевен

Иван Петков – Областен управител на област Плевен; Александър Трайков – заместник областен управител на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.