Новият кмет на Плевен д-р Валентин Христов: Общинският съвет е доста пъстър, но като кмет ще работя с всички в него

ДОКТОР 3
д-р Валентин Христов, кмет на община Плевен. Снимка – пресцентър ОбС Плевен.

Както вече информирахме, на 10-ти ноември стана символичното предаване на властта от стария на новия кмет на Плевен. След като положи клетва и получи символите на властта – ключът на Плевен и кметското огърлие, д-р Валентин Христов се обърна към всички с думите:

„Първо искам да благодаря на всички хора, които гласуваха на тези избори. Защото когато искаме нашият град да се променя  и да върви към нещо по-добро, ние трябва да имаме гражданска позиция. Затова гласуваме.

Всички, които сме в тази зала, сме благодарение на подкрепата и доверието на нашите избиратели. И както знаете доверие трудно се печели, но много лесно се губи. Затова ние с вас имаме много работа, за да отговорим на обещанията и ангажиментите, които сме поели към тези избиратели.

class="wp-block-image size-large">ДОКТОР 4

Този общински съвет в този мандат е доста пъстър. Но аз като кмет на Плевен искам да ви уверя, че ще работя с всички в него. С всички политически формации и инициативни комитети. Всички предложения, които са добри за Плевен и за плевенчани, аз ще ги подкрепя. Готов съм за диалог с абсолютно всеки.

Също така ще разчитам на гражданите на Плевен за тяхната активност и инициативност . За проблеми, за сигнали, за да можем да ги решаваме и да управляваме заедно нашия град”.

ДОКТОР 1

ДОКТОР 2

Снимки – пресцентър ОбС Плевен.

Споделете:

Прочетете също

450904168 1001894185270441 6751637468246628993 n

Отлично представяне на НЧ „Осъм – 1894″ с. Градище  на фолклорния фестивал в Славяново

На 6 юли самодейците при НЧ „Осъм – 1894″ село Градище  участваха  във Фолклорния  фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *