Новият зам. областен управител на Плевен е Виолета Иеремиева

На инвалидната количка – Виолета Иеремиев

Със заповедз на министър-председателят Кирил Петков, от днес 21-ви януари, зам. областен управител на Плевен е Виолета Йеремиева от квотата на „Продължаваме промяната“. Тя беше четвърта в листата на ПП и след като водачът Иван Христанов стана зам. министър на земеделието, а третият в листата стана депутат, Виолета Иеремиева логично влиза в държавната администрация като зам. областен управител.

Претърпяла преди години катастрофа и принудена да живее от тогава в пълен локдаун по нейните думи, тя нито за миг не допуска тази трагедия да я пречупи. Работи, активно се включва в обществения живот и се бори за каузата на инвалидите и хората с увреждания.

По повод днешното ѝ назначение ето какво е споделила Виолета Иеремиева на своята фейсбук стена:

„За мен е чест, огромна отговорност и ангажимент, който приемам в името на продължаването на промяната. Благодаря на всички, които ме подкрепят, на тези, които повярваха, че с общи усилия можем да изградим по-доброто бъдеще за България! В памет на моя баща – Георги Иеремиев, искам да ви споделя, че последните две години преди 10-ти ноември 1989 г., той заемаше реципрочната за тогавашната държавна йерархия длъжност, която аз сега приемам. Гордея се с неговата личност, с добрите му дела, с които остана в спомените на много плевенчани; благодаря му, че вярваше неотлъчно в мен и бе убеден, че един ден аз ще стана политик. Да е светла паметта ти, татко, ще дам всичко от себе си, за да се гордееш с мен!Приятели мои, на всички вас, на жителите на област Плевен, давам думата си, че ще положа максимални усилия, за да оправдая доверието ви и да изпълнявам достойно, всеотдайно, честно и открито задълженията си!С Бога напред и ние след него!“

Екипът на „Плевен прес“ ѝ желае успех на новото поприще и да запази духа си все такъв !

Вдясно – бащата на Виолета Георги Йеремиев.

Споделете:

Прочетете също

В Червен бряг наградиха 17 спортисти и един треньор за високи спортни резултати

Д-р Цветан Костадинов, кмет на Община Червен бряг и Патрицие Найманова, носител на два златни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.