Нова структура на ГЕРБ в Долна Митрополия

Мартин Транков – общински координатор. Снимка – ПП ГЕРБ.

По информация от ПП ГЕРБ изпратена до „Плевен прес“ научаваме, че  Областно младежко ръководство на ГЕРБ Плевен учреди своя нова структура.

На 18 – ти юни, в Община Долна Митрополия се избра ново общинско ръководство на младежите. На чело на младежката структура ,като общински координатор застава Мартин Транков. Той е на 23 години от село Крушовене  и е завършил средното си образование в НУИ ,,Панайот Пипков град Плевен. Висшето си образование завършва в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов със специалност „Счетоводство и контрол“. Зад гърба си има няколко посещения в Съединените американски щати (САЩ), където е бил на студентски бригади. Опита и знанията от САЩ му помагат да изгради собствен бизнес в България. Към момента е собственик на фирма чиято основна дейност е изграждането на фотоволтаични централи. Секретар на общинската младежка организация е Николай Асенов. Той е завършил Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Луи Пастьор“ – Плевен и се занимава със строителна дейност.

От ръководството на Областното ръководство информират, че ще работят за изграждане на стабилна младежка структура в Община Долна Митрополия , която ще работи за единно гражданско общество и ще бъде инициатор на добри практики и политики сред младите, заявиха новите ръководители на МГЕРБ Долна Митрополия.

Споделете:

Прочетете също

Комисии в Общински съвет – Плевен обсъждат правила за движението на електрически тротинетки и скутери в общината

Снимка – пресцентър ОбС. Предложението за Наредба за допълнение на Наредба №3, за въвеждане на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.