Нова партия на хоризонта – “МЕЧ”

МЕЧ
Снимката е илюстративна.

Нова партия се задава на хоризонта. За това съобщават сайтовете “Свободно слово” и “Афера”. Партията ще се казва “МЕЧ” – Мир, Единност, Чест. Нейното учредяване ще бъде през м. ноември, но не се съобщава къде. Според публикациите, партията “няма да е президентска, нито про каквато и да е, нито „проект“, скалъпен умишлено и „софтуерно“ от задкулисните майстори на политическата родна сцена.

„МЕЧ“ няма да има нищо общо с десносектантите, които висят по дуварите на Боко и Простокировците, няма да има нищо общо с притурката на ПП – БСП, нито ще виси на дуварите на Сараите, ние сме от онези 70% ОМЕРЗЕНИ БЪЛГАРИ, на които им писна чужди интереси  да управляват България, корумпирани типове да се менкат от парламент в парламент и откровени малоумници да се правят на ментори и „професионалисти“.

„МЕЧ“ няма да е нито проруска, нито проамериканска, нито про евроатлантическа във фаза на унизително надупване, „МЕЧ“ ще е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, отстояваща единствено НАЦИОНАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ!”

Съобщава се още, че от месеци са сондирани нагласите на всякакви среди в обществото, които “ОМЕРЗЕНИ не припознават нито един политически играч, като свой на политическата сцена – като се почне от бизнеса и се стигне до „смачкания“ българин в кварталното кафене.

ВСИЧКИ искат да видят личности с характери, със сърца, смели, непродажни, открити и честни, които да изметат тази политическа слуз от едни и същи политици, които единственото, до което докараха народа е – 70% от него отвратени да не искат и да помислят да гласуват, защото НЯМА ЗА КОГО!

И ВСИЧКИ …. чакат… някой да се намери да каже: Баста!”

Подчертава се, че подкрепят президента Румен Радев за отказа му да подпише декларация за присъединяване на Украйна към НАТО, но подчертават, че “„МЕЧ“ няма да е пропрезиденстка партия, по-скоро Радев ще реши дали да бъде про „МЕЧ“ или да се съгласи да бъде омайван от Станишев и Мониката му, масони и де що се сетите видни представители на село Труд. „МЕЧ“ е отворена за всички, които не ги е страх да преобърнат времето и да преобърнат матрицата, в която набутаха цял един български народ!”, се казва още в предварителните информации.

https://afera.bg/

https://svobodnoslovo.eu

Споделете:

Прочетете също

Президентът г-н Румен Радев –патрон на семинар , организиран от ВВВУ „ Георги Бенковски“ по повод 60 –тата годишнина от първия полет на човек в Космоса

Румен Радев свиква първото заседание на 50-ото Народно събрание на 19 юни

Със свой указ на основание чл. 75 от Конституцията, държавният глава Румен Радев свиква на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *