Начало | Общество | Не чакайте чудеса ! Чудото сме ние !

Не чакайте чудеса ! Чудото сме ние !

Ако проумеем, че спасението е в общия стремеж за постигането на дадена цел – това е чудо. Ако станем от компютрите, излезем от фейса и залеем улици и площади  с гнева си – това е чудо. Ако спрем да се продаваме, да се мразим, да хленчим, да се спасяваме поединично – това е чудо. Ако проумеем и пазим със зъби и нокти вяра, език и традиции, за да оцелеем като народ – това е чудо. Ако разберем, че най-красивите хора между нас са тези, които знаят какво е поражението, изпитали са мъката, водили са вътрешна борба, преживели са загубата и са намерили начин да изплуват от дълбините  – това е чудо. Ако се обединим около такива хора – това е чудо.. Защото тези хора притежават признателност, чувствителност и разбиране за живота. Ако изпратим такива хора в парламент, министерски съвет, общински съвети, агенции и кметства – това вече ще е най-голямото чудо !

Докато не стане това чудо – ще събираме капачки за кувьози и ще изпращаме смс-и за пиарски български коледи. И понеже вярваме в чудото на човешкия дух – знаем, че все някога това ще се случи !

Затова ви пожелаваме да сте здрави, за да имате сили да опазите духа си, който може да прави чудеса ако вие му позволите. С пожелание това да стане, екипът на „Плевен прес” ви пожелава една нова и успешна 2020 година !

Прочетете също

Deutsche Welle: Айде на безплатните кебапчета!

Ясен Бояджиев. Снимка – Дойче веле. На 13-ти октомври Дойче веле публикува статията на Ясен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *