Последни новини
Начало | Новини | На 20 февруари ще се проведе семинар за най-добрите практики в пътната безопасност

На 20 февруари ще се проведе семинар за най-добрите практики в пътната безопасност

Семинар на тема: „Най-добри практики в пътната безопасност” ще се проведе в Плевен. Инициативата ще е на 20 февруари 2019 г., сряда, в зала „Гена Димитрова” в сградата на РБ „Хр. Смирненски”. Организатори са Община Плевен и представители на неправителствени организации. Целта на семинара е капацитетът на експертите по пътна безопасност при управление и анализ на трафика да се повиши, както и да се създаде ефективна организация по безопасно движение по пътищата.

Обучението ще е с фокус градска мобилност, безопасна инфраструктура, нормативната уредба, стандарти и тяхното приложение. Лектори ще бъдат Силвия Чакърова и Васил Маджирски от Съюза на урбанистите в България, Диана Русинова – Мехмедали от Обществения съвет по пътна безопасност, Владимир Бянов, одитор по пътна безопасност, Методий Стелиянов от Института за пътна безопасност. Основната задача е да се разширят знанията и практическите умения за ползване инструментите за управление на риска от пътнотранспортни произшествия.

Форумът ще бъде открит в 10.00 часа от кмета на Община Плевен Георг Спартански. Покани са изпратени до  кметовете на областните градове, както и до кметовете на общините в област Плевен.

 

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *