Последни новини
Начало | Без категория | На Свети Матей своя празник празнува една от най-старите професии

На Свети Матей своя празник празнува една от най-старите професии

Има професии и труд, които в главите на хората сякаш така и не получават необходимото признание. Данъчният служител е една от тях. Присъствието им в разнородни шеги и закачки е познато на всички ни. Но същевременно това една от най-важните и отговорни за фискалната стабилност на страната длъжности. Днес, 16 ноември-празвика на Свети Матей, техният всеотдаен труд чества своя професионален празник.

Свети евангелист Матей  целия си живот е бил митар преди да се посвети на святото Христово дело. Именно според християнския канон, денят на служителите в НАП Плевен започна с молебен за здраве и успех. Молебена отслужи отец Милен, който призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на офис Плевен – Цветомила Потурлиева, благодари на служителите за тяхната упорита работа в полза на клиентите.За празника бяха наградени осем дългогодишни служители на институцията, защитавали през последните 20 години принципите на прозрачност и коректност пред гражданите. Всеки един от тях получи грамота и значка с логото на Национална агенция за приходите с пожелание за крепко здраве и пълноценен личен живот.

Пред сградата на офиса на НАП в Плевен по повод празника от служителите, бяха засадени три иглолистни дървета.Служителите също така бяха поздравени от група деца при Балетно – театрална школа и спортен клуб „Спидит“ в град Плевен.

Екипът на редакцията желае на всички празнуващи днес успехи в личен и професионален план!

 

Прочетете също

Община Левски раздаде хранителни пакети на засегнати от епидемичната обстановка

Снимка – пресцентър община Левски. Община Левски  раздаде хранителни пакети на крайно нуждаещи се ,засегнати …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *