На Никулден и 8-ми декември – хубаво време

Снимка – интернет.

Последният месец от 2021 година идва с хубаво време през първата седмица на декември. Обилни дъждове се очакват на 4-ти и 7-ми декември. Температурите през тези два дни няма да надвишават 7 градуса. Дъждове се очакват и на датите 10, 11, 12, 16, 17, 19, 20 и 22 декември. Температурите през тези дни ще се движат от +6 до +8 градуса.

Около 23 и 25 декември се очакват превалявания, които ще преминават в снеговалежи поради ниските температури, между 5  и 6 градуса над нулата. Очаква се това да означава, че най-вероятно ще се радваме на „Бяла Коледа“.

В последните два дни на декември, 30-ти и 31-ви, се очаква ясно време с възможни превалявания от дъжд. По високите места дъждът може да премине в сняг. Пътуващите с автомобили през тези дни за новогодишните празници, трябва да са с изправни автомобили при зимни условия, топли дрехи и напитки, заредени мобилни устройства.

Астрономическата зима тази година ще настъпи на 21 декември в 12:02 часа.

През последния месец на годината ще се радваме на цели пет почивни дни –  от 24-ти  до 28-ми  декември, когато е Коледа. 2021 г. ще изпратим на 31 декември, което се пада в петък. Следователно 1-ви януари е в събота, който ще е почивен ден, а първият ни работен ден за 2022 г. ще е чак на 4-ти януари – вторник.

Споделете:

Прочетете също

Информационният пункт (шатра) за безработни лица ще работи до 3 – ти юни в град Плевен

Снимка – „Плевен прес“ На 20 – ти май, репортерска проверка на „Плевен прес“ установи, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.