На Автокино ни кани Община Левски

Община Левски. Снимка – Интернет.

На 16 и 17 юли  на старото игрище до Спортен комплекс – Левски АВТОКИНО  ще  представи два от най-гледаните   български филми – „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Входът е свободен.

Специален гост  ще бъде актьорът Александър Сано – Среброто. 

Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите е с размери 5м х 10м, монтиран на височина 2м от земята и това е прекрасна възможност за всички, които искат да видят филмите  и  се забавляват на открито. Професионалната  система за прожекции и звук е гаранция за неповторимо преживяване. И в двата дни на АВТОКИНО  паркирането  започва в 20.00 ч., а прожекциите  в  21.20 часа. 

В българската  романтична екшън-комедия „Диви и щастливи“, най-гледаният филм за  2019 г., Александър Сано  ще  видим в ролята на инспектор Донев.

На 17 юли  АВТОКИНО  представя българския игрален филм „Привличане“ с участието на  Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал и др. 

Организаторите напомнят: „Ако искате да съпреживеете празничното събитие без автомобил, носете си стол или нещо подходящо за сядане.“      

 

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Левски.

Споделете:

Прочетете също

Кметът на община Гулянци връчи награда на Бранимир Петков

Снимка – община Гулянци. На 8 февруари кметът на община Гулянци Лъчезар Яков е посрещнал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *