Начало | Новини | Национален протест срещу управлението на кабинета “Борисов 3”

Национален протест срещу управлението на кабинета “Борисов 3”

На 14-ти май 2020 год. от 12.00 ч. пред Народното събрание ще се проведе Национален протест срещу управлението на сегашното правителство. Организатор на събитието е политическа организация „Възраждане”. Протестът ще се състои под мотото „Ние сме народ ! Аз излизам за нормален живот !” Протестът е разрешен от Столична община и ще се проведе съобразно изискванията за противоепидемични мерки.

Приканваме всички сънародници недоволни от действията на сегашното правителство, да подкрепят протеста с присъствие. Приканваме всички, които не са съгласни с действията на правителството в защита на зравето, сигурността, бизнеса, семейството и националното достойнство – да дойдат на 14-ти май пред Народното събрание.

Приканваме всички пострадали от чиновническо безхаберие, политическа корупция и държавна несправедливост – да дойдат на 14-ти май пред Народното събрание.

Приканваме всички, които искат, но не получават ясни и сигурни перспективи за живот в България след Ковид 19 – да дойдат на 14-ти май пред Народното събрание.

Повече от всякога се нуждаем от мъдро и справедливо управление ! Сегашното доказа, че не е такова !

Време е народът да покаже, че е по-мъдър от своите управници като ги лиши от власт и привилегии, заради които със зъби и нокти са се вкопчили в нея.

Започваме на 14-ти май и ще бъде все така, докато това правителство не си получи заслуженото !

Очакваме ви !

Пресцентър ПО “Възраждане”

Прочетете също

Преустановяват провеждането на организирани масови обществени мероприятия на закрито и открито в община Плевен

Кметът на Община Плевен Георг Спартански издаде заповед, според която на територията на община Плевен, …

4 коментара

 1. Националист

  Долу мафията! Предсрочни избори!

 2. Паола Аврионова

  Направете нещо, което да разреши и ние от чужбина, които не можем да пътуваме по причина на извънредно положение навсякъде, да можем да изразим недоволството си от управлението. Не можем да присъстваме лично, но бихме искали да можем да подкрепим народното искане.

 3. Бат Васил

  Стига с тия стачки е тъпанари прости листе кви сте бунт тряя идиоти тряя се пали чупи ломи с брадвите на вън ,прост народ еииииии

  • Не е това решението. Това е много лесен вариант но за съжеление няма да проработи. Много такива примери по света. Начина е много по-деликатен и хитър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *