Народният представител Валери Лачовски: Нека духът на Плевен продължи да ни вдъхновява и да ни помага да израстваме като общност!

ЛАЧОВСКИ

Валери Лачовски, народен представител от 15 МИР Плевен /ГЕРБ-СДС/ в 49-то Народно събрание. Снимка – фейсбук.

По повод 15-ти май, Празникът на Плевен, Валери Лачовски, депутат от 15 МИР Плевен е отправил поздрав към плевенчани, чрез своята фейсбук страница. В него се казва:

“Честит празник на град Плевен!

Плевен е символ на нашата идентичност, нашата история и култура, и мястото, което ни обединява! Времената са изпълнени с предизвикателства и несигурност, но вярата във възможностите на град Плевен и в неговите хора ни поддържа силни! Даваме си сметка за цената, която плащаме всеки ден и живеем с надеждата, че настоящата ситуация скоро ще се нормализира и от нея ще излезем още по-силни и обединени. Взаимната подкрепа, отговорността и грижата, които проявяваме един към друг, ни правят по-силни и способни да преодоляваме всичко.

Пожелавам здраве, благополучие и късмет на всички плевенчани и на всички, които са свързани с града по един или друг начин! Нека духът на Плевен продължи да ни вдъхновява и да ни помага да израстваме като общност!”

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *