Последни новини
Начало | Новини | НАП Плевен бе посетен от специален гостенин по случай Коледа

НАП Плевен бе посетен от специален гостенин по случай Коледа

Източник-НАП

Вълшебната коледна магия и настроение от Лапландия, днес бяха донесена в офиса на НАП Плевен от пристигналия в града ни Дядо Коледа. Той подари на всички деца, участвали с рисунки в националния конкурс „Зимна приказка“, торбичка с лакомства, а на децата на служителите- „Зимна приказка“ специални награди от ръководството на НАП.

От началото на декември изложба с техните невероятни рисунки радва колеги и клиенти, като внася коледен дух в сградата на офиса.

В навечерието на Рождество Христово служители и клиенти на офиса на НАП Плевен се насладиха на прекрасното изпълнение на единадесет деца от  детска градина „Слънце“. Пременени в традиционни за зимните празници български носии и чудно украсени геги, малките, но гласови коледари отправиха, с песни и стихове най-искрени благопожелания за здраве, щастие, късмет и берекет към присъстващите. С потропване на украсените геги и възгласи „Да бъде!“ дружината огласи салона за обслужване на клиенти. И както традицията повелява, в знак на благодарност, стопанинът на всеки дом да дари коледарите, милите деца получиха много лакомства.

Източник-НАП
Източник-НАП

Прочетете също

На 4-ти декември православни и католици почитат Света Варвара – покровителка на децата от болести

Св. Варвара, икона. Снимка – интернет. Света Варвара е християнска великомъченица, родена в края на 3 век и починала през 305 или 306 г. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *