Направиха промени в състава на пет комисии

Общинският съвет в Плевен прие промени в състава на пет от комисиите – ПК по „Здравеопазване и социална политика“, ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“, ПК по „Бюджет и финансова политика“, ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност” и Комисията за разпределение на средствата за подпомагане решаването на репродуктивни проблеми на граждани на Община Плевен.

Решенията за промени в състава на комисиите бяха гласувани днес във връзка с прекратените пълномощия на общинския съветник Калин Поповски, поради избора му за народен представител и предсрочното прекратяване на пълномощията с решение на ОИК – Плевен на съветника Методи Петков, както и във връзка с влизането в състава на местния парламент на новообявените общински съветници проф. Начко Тоцев /на сесията през май/ и Шенсес Азизов /на днешната сесия/.

В състава на ПК по „Здравеопазване и социална политика“ на мястото на д-р Поповски за член и Председател на комисията Общинският съвет избра проф. Начко Тоцев.

Проф. Тоцев влиза на мястото на д-р Поповски и в останалите две комисии – ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“ и Комисията за разпределение на средствата за подпомагане решаването на репродуктивни проблеми на граждани на Община Плевен.

За ПК по „Бюджет и финансова политика“ – в нея на мястото на Методи Петков влиза съветникът Ристем Халкоглу, който досега беше член на ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност”.

На мястото на Ристем Халкоглу в ПК по “Култура, вероизповедания и международна дейност” влиза положилият клетва днес като общински съветник Шенсес Азизов.

 

Прочетете също

Община Гулянци извършва ремонти на общински сгради за близо 50 000 лева

Община Гулянци извършва ремонти на общински сгради за близо 50 000 лева

Сградите на четири кметства, две читалища и една здравна служба ще бъдат ремонтирани със средства …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *