Последни новини
Начало | Новини | Намаление с 20 % на регистрираните престъпления отчита ОДМВР – Плевен

Намаление с 20 % на регистрираните престъпления отчита ОДМВР – Плевен

В Областна дирекция на МВР – Плевен отчетоха 20 % намаление на регистрираните престъпления. Това стана на провелото се годишно събрание за отчитане дейността през 2018-та година, на което присъства и главният секретар на МВР ст.к. Ивайло Иванов. С 4 % е увеличението на разкритите престъпления, което нарежда плевенската дирекция на второ място след Пловдив, информира главният секретар.

По повод публикациите за корупция сред плевенските полицаи и излъчени репортажи за това, директорът на плевенското МВР заяви, че с негова заповед е сформирана комисия за изясняване на фактическите обстоятелства. Работата на комисията ще приключи на 29-ти март т.г., заяви ст. к. Красимир Начев. Резултатите от проверката ще бъдат разгледани в Плевен и София. След това ще се реши дали да има дисциплинарно наказание от страна на МВР или случаят ще бъде предаден в съответната компетентна прокуратура, информира Начев.

Главният секретар на МВР отбеляза, че в Плевен разкриваемостта на телефонните измамници е най-висока. И даде висока оценка за работата на своите колеги.

Прочетете също

Община Левски раздаде хранителни пакети на засегнати от епидемичната обстановка

Снимка – пресцентър община Левски. Община Левски  раздаде хранителни пакети на крайно нуждаещи се ,засегнати …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *