Найден Зеленогорски: Необходим е рестарт на българската държавност

НАЙДЕН 1
Вдясно – Найден Зеленогорски, водач на листата на “Демократична България – Обединение” Плевен, за предстоящите избори на 14 ноември. Снимка – пресцентър ДБ.

„За да се постигне стабилен икономически растеж в България е важно да се даде перспектива за развитие на хората и да се освободи потенциала на страната чрез премахване на административния тормоз и изграждане на институции, които работят за хората, а не в интерес на олигархични кръгове. Необходимо е провеждане на редица реформи за укрепване на правовия ред в страната и рестарт на регулаторите и контролните органи”, заяви пред избиратели в Плевен Найден Зеленогорски, водач на листата на „Демократична България”.   

„Убеден съм, че ако част от данък общ доход остава в местната община, наистина ще има начин да се влага много повече в здравеопазване, в социални дейности, в училища, в облагородяване на средата, в която живеем и в помощ на малкия и среден бизнес”, каза Зеленогорски като допълни, че една от целите на „Демократична България” е да превърне Плевен в икономически локомотив, който да изведе Северозапада от застоя, а България – в най-доброто място за живеене на Балканите.

Зеленогорски коментира, че това означава не само висок брутен вътрешен продукт, а и високо качество на живот, което включва не само добри доходи, но и благоприятна жизнена среда.  „В тази връзка ние предлагаме да се повиши годишната данъчна отстъпка от по 2400 лв. отделно за второ и всяко следващо дете, родено след 1 януари 2021 г. и ненавършило 10 години, както и подпомагане на младите семейства при изплащане на ипотечен заем за закупуване на жилище в размер на 3000 лв. при раждането на второ дете и 5000 лв. при раждането на всяко следващо.”

найден 2
Снимка – пресцентър.

Водачът на листата посочи, че амбицията на „Демократична България” е да рестартира българската държавност и да премахне задкулисното влияние в икономиката, правосъдието и медиите.  „Трябва да се проведат дълбоки реформи и да се приложат решителни мерки и действия, за да се премахне силната концентрация на власт и порочните корупционни практики. Затова ако искате да имате гарант, че в следващия Парламент ще има демократично мнозинство, което ще рестартира българската демокрация, ще върне правосъдието в институциите, ще гарантира националната сигурност и ще работи единствено и само за просперитета на народа и страната, гласувайте за Демократична България с № 30”, апелира Зеленогорски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

pushka

21-годишен младеж беше прострелян с въздушна пушка в плевенско село

21-годишен младеж беше прострелян с въздушна пушка в гърба от 33-годишен в плевенското село Бъркач …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *