Найден Зеленогорски: Гласувах за това да има стабилно парламентарно мнозинство и да се сформира реформаторски кабинет

Н 1
Найден Зеленогорски. Снимка – Плевен прес.

Как мина гласуването г-н Зеленогорски, беше ли трудно ?

Изисква повече внимание и повече време. По-голяма част от възрастните хора се затрудняват, но има достатъчно време и ми се струва, че това е един добър начин за гласуване защото гарантира честността и обективността на изборите. Възможностите за манипулация са сведени до нула.

За какво гласувахте ?

Аз гласувам за това да има едно стабилно парламентарно мнозинство и да се сформира реформаторски редовен кабинет, който да даде нов старт на България. Защото затънахме в корупция, в проблеми, в изоставане по отношение качеството на живот. По тази причина се налагат нови реформи, които да гарантират едно средно европейско качество на живот на българите. Това означава доходи, достъп до образование, достъп до здравеопазване, култура, инфраструктура, социална инфраструктура.

class="wp-block-image size-large">Н 2
Снимка – Плевен прес.

Как ви се струва избирателната активност ?

 Сега е по-ниска отколкото през юли. Все пак е обяснимо – хладно е, мъгливо, студено. Но като се пооправи времето нещата ще бъдат по-различни. Пандемията и Ковид средата очевидно плашат част от хората, затова ние през всичките тези години говорихме колко важно би било да има електронно дистанционно гласуване, гласуване през компютри, гласуване по пощата както е в много държави от много години. Това би дало шанс за по-висока степен на гласуване и по-легитимен изборен процес.

Затова бъдещото мнозинство ще трябва да наложи бързо решение на този тип гласуване. Според нас би било много по-разумно да има професионална изборна администрация, която да гарантира висока степен на качество на процеса.

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *