Начало | Новини | Награди от национален конкурс за ДГ “Слънце” в Левски

Награди от национален конкурс за ДГ “Слънце” в Левски

В Международния ден на детето – 1 юни, децата от група „Мики Маус” на ДГ „Слънце” в град Левски бяха отрупани с изненади – награди, грамоти, подаръци.

Севдие Алиева от ДГ “Слънце” заяви следното:

“Щастливи сме да споделим голямата награда за 1-во място в Национален онлайн конкурс за детска рисунка „Зелена Европа, Зелена планета” на Анна Мария Данова от група „Мики Маус” – ДГ „Слънце”, град Левски. Честита награда на голямата победителка Анна Мария! Огромна благодарност за прекрасния жест на Анна Мария и нейните родители, които дариха спечелената награда и зарадва всички деца от група „Мики Маус” в празничния ден 1 юни! Един добър пример за позитивно и благородно отношение, достоен за адмирации! Всички деца получиха от спонсорите на конкурса „VeloMasters BG” бутилка за велосипед – Elite Fly Team 750 ml /общата стойност на наградата 448 лв./. Благодарности и към организаторите на конкурса Европейски информационен център “Европа Директно – гр. Русе”, които изпратиха на деца подаръци за цялостното отлично представяне на малките талантливи художници в конкурса за детско творчество – книжки за оцветяване, образователни и занимателни материали. Наградата и подаръци бяха изпратени от организаторите специално за празника на детето – 1 юни по куриер и лично бяха получени от победителката в конкурса Анна Мария Данова. Благодарим на всички, които се впечатлиха от красивата рисунка и подкрепиха участието им в надпреварата на конкурса!” 

“Честит празник, мили деца! Бъдете все така вдъхновяващи и прекрасни! Уважаеми родители, бъдете горди с децата си и вярвайте в тях! Те са нашата надежда, нашето бъдеще!”, заявиха още от детската градина в Левски.

Прочетете също

Активисти на ГЕРБ начело с Мирослав Петров – на протеста в защита на партията

Общинското ръководство на ГЕРБ и активисти, начело с областния управител Мирослав Петров, са взели участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *