Награди на изявени спортисти връчи Община Червен бряг

Церемония по връчване на наградите. Снимка личен архив

По традиция Община Червен бряг   награждава изявени спортисти и спортни деятели на Деня на българския спорт и на работещите в сферата на спорта – 17 май.   Така  местната власт изказва своята признателност за труда и усилията на хората, работещи в сферата на спорта.

На церемонията по награждаването тази година кметът на Община Червен бряг връчи ключове за нов апартамент на Карлос Насар. Решението за тази награда бе взето на последното заседание на Общинския съвет в града на 28 април, след блестящото представяне на червенобрежкия тежкоатлет на Европейското първенство по вдигане на тежести в Москва. Съветниците единодушно гласуваха Карлос Насар да бъде награден с отличие, почетна грамота и лично дарение – в знак на благодарност за постигнати изключителни успехи и поставени световни и европейски рекорди, прославили България и Община – Червен бряг.

Кметът удости също с отличие и почетна грамота за изключителен  принос в развитието на вдигането на тежести в града и с индивидуална парична награда от 3000 лв., личния треньор на Карлос – Илиян Илиев , треньор на Клуба по вдигане на тежести „Старт“ в Червен бряг.

Споделете:

Прочетете също

Централна Северна България с онлайн портал за култура и туризъм „Ела и преживей!“

Снимка – Областна администрация – Плевен Преди няколко седмици бе поставено началото на онлайн регионален …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.