Начало | Новини | Награди за шест учители от Община Левски в Международен конкурс

Награди за шест учители от Община Левски в Международен конкурс

От 26 до 31 август 2019г. в СОК ”Камчия” се проведе заключителният етап на Шестия Международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците.”

Организатор бе Синдикатът на българските учители с подкрепата на СОК ”Камчия” и Фондация „Устойчиво развитие за България” под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката.

Тази година семинарът към конкурса бе на тема: „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците”. В него участваха над 250 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до XII клас. Те обобщиха добрия педагогически опит, изразиха лична позиция и предложиха свои решения на поставените проблеми.

Участниците бяха приветствани от представители на няколко институции – МОН, СОК „ Камчия”, Община Варна. Номинираните за призови места в отделните категории на конкурса представиха публично своите разработки. Дългоочакван момент бе тържествената церемония по награждаване на отличените в конкурса.

Те получиха своите награди от д.ик. н. Янка Такева, Красимир Вълчев и Пламен Димитров, президент на КНСБ. На участниците в семинара бяха раздадени и сертификати.

Тази година учители от Община Левски участваха в конкурса и получиха своите заслужени награди.

Отличени са:

  • Грамота за Елка Иванова-учител в СУ”Крум Попов”, гр. Левски, носител на

ПЪРВА НАГРАДА в категория „Искам думата” – есе „Моето верую в житейския път на учителя”

  • Грамота за отлично представяне на Виолета Панайотова Видолова – гл. учител в ДГ „Слънце” , гр.Левски
  • Грамота за отлично представяне на Катя Добрева Ганчева – ст. учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски
  • Грамота – Специалната награда на Национален дворец на децата получава Анелия Цветанова Кирчева-Любенова, учител в СУ”Крум Попов”, гр.Левски.
  • Грамота  на Снежина Иванова Любенова, учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски за личен принос в утвърждаването на Международния конкурс за учители
  • Грамота на ст. учител Хортензия Юриевна Морозова – ОУ”Н. Рилски” – с. Обнова, за участие


Прочетете също

ОУ “Климент Охридски” – Плевен със спечелен проект за работа в библиотечна среда

Снимка – интернет страница ОУ “Кл. Охридски”. По Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *