„Мръсните дрехи на премиера” се развяха в Градската градина на гр. Червен бряг

ЧБ 2
“Мръсните дрехи на премиера” в Градска градина – Червен бряг. Снимка – пресцентър.

С голям интерес премина откритата в гр. Червен бряг изложба организирана от „Демократична България – Обединение”.  В ретроспекция от над 50 постера бяха представени интервюта, статии и изказвания на премиера за последните 23 години. 

„Едва ли някога ще прочетем истинската биография на Борисов, затова ние от „Демократична България” се опитахме да го представим такъв, какъвто е бил през различните етапи от кариерата си.  Хората  са склонни бързо да забравят, но ние искаме да им припомним редица откровените лъжи и неизпълнени обещания на премиера, както и негови  култови фрази, които предизвикваха недоумения не само в България”, заяви Петко Петков, кандидат за народен представител от „Демократична България” от 15 МИР – Плевен.

class="wp-block-image size-large">ЧБ 1
“Демократична България – Обединение” гр. Червен бряг. Снимка – пресцентър.

„Изкарването на мръсните дрехи на простора е необходимо, особено ако искаме да имаме политическа класа, която да носи отговорност пред избирателите си не само за неспазените обещания , но и за своите думи, изричани през годините. Повечето изречения в тази изложба са съобщителни, но зад тях прозират огромни въпроси. Въпроси, които в днешната медийна среда няма кой да зададе. Затова го правим ние”, коментира и кандидатът за народен представител от „Демократична България” д-р Николай Милев.

От „Демократична България” призоваваха гражданите да гласуват по съвет, без страх и с разум за промяна на политическото статукво, довело до катастрофално положение на страната.

Гласувайте за „Демократична България – Обединение” с бюлетина № 11.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

img9931

През 1934 г. в Царство България са забранени политическите партии

На 14 юни 1934 г. в Царство България с наредба-закон са забранени политическите партии. Деветнадесетомайският преврат е държавен преврат в Царство България, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *