Последни новини
Начало | Новини | Мотивирани преподаватели запалиха интереса на децата в лятната програма на община Кнежа

Мотивирани преподаватели запалиха интереса на децата в лятната програма на община Кнежа

В края на месец юни “Плевен прес” съобщи за организираната от община Кнежа програма за деца по време на лятната ваканция. Тя продължава и в момента, като включва модерни и народни танци, спорт на открито, рисуване и конна езда.

Свързахме се с Александра Нинова – Главен експерт към Община Кнежа, за да узнаем как протича програмата и с какви чувства участницуъе я приемат.

За нас госпожа Нинова сподели следното:

“Лятната програма за деца е предназначена за всички малчугани в Общината на възраст между 3 и 16 г., а заниманията са повече от атрактивни – народни и модерни танци, спортни игри, рисуване и конна езда. Посещението във всяко едно направление е напълно безплатно, като Общината осигурява всички необходими реквизити и безплатен транспорт до зоопарк „Гергана”, където се провежда голяма част от програмата.”

На 27-ми юли са започнали уроците по модерни танци с г-жа Марта Димитрова. Като един истински професионалист тя е успяля да събуди интереса малчуганите към танцовото изкуство в различни стилове музика. Децата се забавляват истински с любимите си песни, смесени с нови танцови стъпки и доза актьорско майсторство. Уроците ще продължат до 07.08 (включително), всеки ден, по предварително определен график.

От нея разбрахме още, че за забавната и пълноценна ваканция на децата се грижат квалифицирани и мотивирани преподаватели.

Те които мигновено запалиха интереса на малките жители на Кнежа, а те от своя страна ежедневно посещават часовете с голямо удоволствие.”

Прочетете също

Православната и Католическата църква честват Свети Андрей Първозвани

Свети Андрей Първозвани е християнски проповедник, първият от 12-те апостоли, който е бил повикан да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *