Момченце е първото бебе родено през 2021 година в община Левски

1
Новородениият Иван Иванов, първото бебе на община Левски за 2021 година.

По традиция на 21 януари – Бабинден , кметът на община Левски – Любка Александрова честити щастливото събитие на родителите и отправя сърдечен поздрав към акушер –гинеколозите , към всички които имат привилегията и отговорността да помогнат за появата на нов живот.

Днес, в Деня на родилната помощ, в АГ отделението на „МБАЛ – Левски” ЕООД хубавата традиция събра отново екипа за празничен поздрав и признателност ,за надежда .

Първото бебе родено през 2021г. ,жител на община Левски е Иван Панталеев Иванов. Той идва на този свят   на 6 януари с операция  „секцио” в 19,10 ч. цели  3,900  и  52 см. в АГ Отделението на болницата в Левски .Иван е първо дете на Златина  Златева  и Панталей  Мераков .За своята радост, първа рожба, благодарят на екипа:  д-р Петков , д-р Пенчев, д-р Димитров, д-р Петкова, акушерките Даниела Русанова, анестезиолога Янка Русанова,санитарката Митка Николаева.

Кметът на община Левски – Любка Александрова поздрави първия гражданин на общината за 2021г. и пожела да е здрав и щастлив, да се радва на много любов от своите родители . Да има спокойно и щастливо детство, да  порасне голям мъж и се научи да сбъдва мечтите си.

Кметът на общината сърдечно поздрави и екипа на отделението, който в трудните времена се бори за  живота. Високият професионализъм на експертния екип, начело със завеждащия АГ отделението д-р Петков  , въпреки трудностите, показва, че когато се работи и с любов, успешно се отстоява на  предизвикателствата,  подчерта г-жа Александрова .Здраве и сила  да продължават да помагат  живота да се ражда, повече бебенца през годината, пожела, и  заяви и занапред подкрепата на Община Левски.

2
Вляво – Любка Александрова, кмет на община Левски поздравява малкия Иван.

С песни и наричания , по стара българска традиция, ЖФГ „Детелина” при НЧ „Георги Парцалев-1901”поздрави бебенцето, семейството, акушер-гинеколозите и всички в отделението.Песни ,цветя, здравец  и подаръци прибавиха градус настроение към празника.

3
Екипът на АГО в МБАЛ, гр. Левски.

Днес не се очаква  раждане , но не се знае …В отделението винаги са готови да посрещнат при необходимост родилки с отговорност и професионализъм към новият живот  и неговите създатели  – за радост и надежда.

Прочетете също

310x165 - Съветниците приеха отчета за управлението на общинската собственост

Съветниците приеха отчета за управлението на общинската собственост

Отчет даден – отчет приет. Снимка – пресцентър ОбС. Отчет за състоянието на общинската собственост …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *