Начало | Новини | Мирослав Петров: Изчаквам решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Мирослав Петров: Изчаквам решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Мирослав Петров. Снимка – интернет.

По повод откритото писмо до Бойко Борисов на 8 общински съветници от ГЕРБ, с което свалят доверието си от областния председател на партията, „Плевен прес” се свърза с г-н Мирослав Петров, който заяви пред нас следното:

“Ще дам официално изявление след като излезе решението на Изпълнителната комисия по повод това писмо. Това, което мога да кажа в личен план е, че винаги съм отстоявал интересите на града, които нямат партиен цвят, и винаги съм бил против капсулирането на партията. Нещо, за което не един път е говорил и г-н Борисов.

Това, че Плевен има нужда от околовръстен път, от модерна инфраструктура в индустриалната зона, от надлез при колелото на Сторгозия – трябва ли да се оспорва? Трябва ли да се политизира ?

Освен областен председател на ГЕРБ съм и областен управител на този гради и като такъв изпълнявам две функции, които не допускам да си пречат една на друга. Като партия ГЕРБ трябва да е единна и да привлича с идеите и действията си хората, а не да ги отблъсква. Това е залегнало в принципите на партията. И аз ги следвам с действията си. Бих попитал инициатора на това писмо колко полезни неща за плевенчани свърши за над 10 години в ОбС?

Винаги и във всичко съм поставял интереса на Плевен и хората му над всичко. Това е.

Предполагам, че до края на работния ден ще има решение на Изпълнителната комисия и тогава мога да коментирам.”

Прочетете също

Активисти на ГЕРБ начело с Мирослав Петров – на протеста в защита на партията

Общинското ръководство на ГЕРБ и активисти, начело с областния управител Мирослав Петров, са взели участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *