Мирослав Петров /ГЕРБ/: Моля се българският народ да бъде разумен

Мирослав Петров, областен управител на Плевен и областен председател на ГЕРБ – Плевен. Снимка – интернет.

На 4-ти март партия ГЕРБ даде начало на кампанията си с водосвет в църквата „Св. Николай” в Плевен. Водачът на листата проф. Горчев отсъстваше поради спешни ангажименти в Министерски съвет, информира областният председател на ГЕРБ – Плевен, Мирослав Петров. Той е втори в листата на партията и след отслужване на водосвета, отговори на въпроси на „Плевен прес”.

Г-н Петров, традиционно започвате предизборната си кампания с водосвет. Защо призовавате и Божията помощ с този водосвет ?

Това е наша стара традиция, която спазваме от самото начало по време на всички избори. Тази традиция малко или много мобилизира хората, състава и мисля, че е едно добро начало.

Лично вие, ако може искрено да кажете, за какво се молихте на Бога, по време на този водосвет ?

Молих се българският народ да бъде разумен. Да гласува по съвест.  Да може да се сформира правителство, което да не позволи държавата да  изпадне в безвремие На фона на тази пандемична обстановка  да няма натрупване и да станат още по необратими нещата. Виждате в момента какво става с бизнес и с всичко  останало.  Всичко е на  заден план.

Предполагам, че знаете 10-те Божи заповеди.

Да, да /усмихва се/.

Сигурен ли сте, че всички ще спазват  тези заповеди ?

Аз не мога да отговоря за другите. Но ще направя всичко възможно  кампанията да бъде позитивна.  С ясни и точни послания, за да стига до по-голям кръг от хора. Не говоря само за наши симпатизанти. Въобще като идеи, като приоритети да стигат до хората. А те вече  ще преценяват. Както се казва, по делата им ще ги преценяват.

Прочетете също

2000 уязвими жители на Община – Червен бряг ще получат хранителни продукти от първа необходимост

2000 уязвими жители на Община – Червен бряг ще получат хранителни продукти от първа необходимост

Снимка – Пресцентър Община Червен бряг. На 20 септември 2021 г., едновременно във всички области …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *