Последни новини
Начало | Политика | Избори 2019 | Мирослав Петров: Благодаря на плевенчани за оказаното доверие.

Мирослав Петров: Благодаря на плевенчани за оказаното доверие.

Благодаря на плевенчани за оказаното доверие. Преди втория тур ще се обърна към всички онези близо две трети от моите съграждани, които с вота си казаха ясно, че искат промяна и нов кмет на Плевен. Ще се обърна и към плевенчаните, които не гласуваха. Посланието ми към вас преди балотажа е само едно. Моля, да прецените правилно за кого да гласувате, коя концепция и програма е най-добрата за развитие на нашата община.

Всички вие заслужавате високи доходи и справедливи възнаграждения при достойни условия на труд. Готов съм още от първия ден да работя за тази цел, имам екип, с който сме готови да започнем веднага, за да наваксаме пропуснатите четири жизнено важни години за Плевен.

Жизнено важни ще са и следващите. Трябва да направим проект за пътна свързаност с магистрала „Хемус“, трябва да развием индустриалната зона. Така че не инвеститорите да избират Плевен, а Плевен да избира инвеститорите.

Трябва да изградим и „Арена Плевен“. Поздравявам г-н Спартански, който 4 дни преди изборите се сети за спортната зала и то след като спортната общественост в града скочи остро заради състоянието на спортната база в Плевен.

В Плевен има много работа за вършене и няма никакво време за губене. Благодаря още веднъж. Нека в неделя с бюлетина номер 43 докажем, че Плевен заслужава развитие, а не застой.

Източник: Фейсбук страница на Мирослав Петров

Прочетете също

Партизан за бой се стяга – червенобреждани излизат в търсене на невъзможното срещу Левски

Източник на снимката – SPL / Sports Lens „Партизан“ (Червен бряг) излиза днес, 21-ви октомври, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *