Последни новини
Начало | Общество | Министър Нено Димов – арестуван. Обединените патриоти виновни, а ДПС – невинно !

Министър Нено Димов – арестуван. Обединените патриоти виновни, а ДПС – невинно !

Снимката е илюстративна.

Всички медии се занимават с министър Нено Димов, Перник, язовир „Студена” и кой бил виновен за случилото се. И всички удобно забравят, че язовири, ВиК дружества и назначения са под протекцията на ДПС. Забравят, че в далечните години на приватизацията ДПС успя да получи огромен брой язовири и водоеми. Забравиха за потопа в с. Бисер и гр. Мизия. И за двата не се намериха виновни въпреки разказите на местните за скъсана стена на язовир „Иваново” и мъртвите риби в дворове в Мизия. Прокуратурата не откри виновни, но от ЕС дойдоха милиони за помощ, които потънаха незнайно къде.

Хората на ДПС са недосагеми. Плевенският бивш общински съветник от ДПС Методи Петков се сдоби с огромния язовир „Каменец”, където преби човек. Процесът се влачи с години, сега е в затвора, но затова пък синът му е достоен представител на ДПС в сегашния Общински съвет.

Бившият шеф на Държавния резерв Илко Желязков, откъдето се ръководеше всичко свързано с водоемите на България, е назначение на ДПС. Бившият директор на оръжейния завод „Бета” в Червен бряг Цако Бънчев назначен с протекцията на ДПС, сега е шеф в новосъздаденото държавно предприятие „Управление и стопанисване на язовири”.

Да не се изненадате ако и “Джи Пи Груп” от специалисти по строителство на магистрали станат специалисти в ремонт на язовири.. Тези хора, които не обичат светлината на прожекторите, винаги са около големите парични потоци, идващи от държавата. Пешките им вече са на ключовите места. И едните, и другите са достатъчно безскрупулни. . Остава само едно – парите да тръгнат и ще видим работа, работа, работа…

Така наречената опозиция в лицето на БСП си трае за всичко това. През всичките тези години БСП никога не вдигна глас срещу ДПС, даже си управляваха заедно.

Всичко това ще продължи дълго, докато политиците не добият респект от народа си. Докато това не стане, всички те ще защитават собствените си финансови интереси, а не тези на народа. Същият, който има глупостта да ги избира отново и овчедушието да ги търпи.

Прочетете също

Пазарът на гласове е открит. Ще участвате ли ?

Ще приемете ли пари, за да подкрепите дадена партия на предстоящите избори ? Този въпрос …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *