Министър Даниел Лорер и Мартин Заимов пристигат в Плевен на 14 – ти май за среща с бизнеса

Снимка – Областна администрация град Плевен

Мартин Заимов, ще представи програмите за целево финансиране на бизнеса в град Плевен

„Евро хоризонт – програми за целево финансиране” е лекцията, която ще представи пред плевенския бизнес Мартин Заимов, финансист, бивш подуправител на БНБ. Лекцията е част от Бизнес форума “Иновации и перспективи в Плевен”, организиран от Ротари клуб Плевен Центрум, Браншова Бизнес Камара Плевен, Търговско Промишлена Палата  – Плевен и Ротаракт Плевен Центрум.

Форумът ще се проведе на 14 май, събота, от 10.15 до 13.00 часа в зала „Плевен” в сградата на Областна администрация Плевен /площад „Възраждане” №1/.

Припомняме, че програмата включва пет лекции, свързани с възможностите за развитие пред бизнеса от региона, перспективите за създаване на икономическа зона и бизнес парк в Плевен и презентация на проекта за Северозападен междууниверситетски кампус и Технологичен парк в града. Лектор по темата „Иновации и растеж” ще бъде министър Даниел Лорер. Във финалния панел на събитието е предвидена дискусия, в която участниците могат да задават въпросите си към всички лектори. Подробна информация за събитието можете да откриете на: plevenbusinessforum.com

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, ще представи лекция „Иновации и растеж” в Плевен

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер ще представи лекция „Иновации и растеж” на бизнес форум “Иновации и перспективи в Плевен”. Форумът ще се проведе на 14 май от 10.15 ч. в зала „Плевен” на Областна администрация /гр. Плевен, площад „Възраждане” №1/. Събитието ще бъде открито от областния управител Иван Янчев и от кмета на Община Плевен Георг Спартански.

Семинарът се организира от Ротари клуб Плевен Центрум, Браншова Бизнес Камара Плевен, Търговско Промишлена Палата  – Плевен и Ротаракт Плевен Центрум. По програма лекцията на министър Лорер ще започне в 10.40 ч. Предвидени са още четири лекции, свързани с възможностите за развитие пред бизнеса от региона. От Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и „Фонд на фондовете“ ще представят информация за бъдещи приоритети за региона и възможности за финансиране на бизнеса чрез държавни и европейски програми. В програмата са включени също лекция за перспективите за създаване на икономическа зона и бизнес парк в Плевен и презентация на проекта за Северозападен междууниверситетски кампус и Технологичен парк в града. Очаква се сериозен интерес и към панелната дискусия, в която участниците могат да задават въпросите си към всички лектори. Подробна информация за събитието можете да откриете на: plevenbusinessforum.com

Бизнес семинарът “Иновации и перспективи в Плевен” е насочен към всички предприемачи и мениджъри от региона и ще продължи до 13.00 ч. Предварителна регистрация за участие не е необходима, уточняват организаторите.

Споделете:

Прочетете също

В Червен бряг наградиха 17 спортисти и един треньор за високи спортни резултати

Д-р Цветан Костадинов, кмет на Община Червен бряг и Патрицие Найманова, носител на два златни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.