Министър Гроздан Караджов ще посети Плевен като участник в Маратон на приятелството

Гроздан Караджов, заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и благоустройството. Снимка – Интернет

Вицепремиерът по регионално развитие и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов ще бъде сред доброволците на осмото издание на Маратона на приятелството, който ще се състои на 22-ри май 2022 в Плевен. Заедно с него ще помагат заместник-министърът на земеделието Иван Христанов, дипломатът от британското посолство Оливър Патен, представители на румънското посолство, голяма група доброволци от Румъния, ученици и граждани на Плевен.

За „Плевен прес“ от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) потвърдиха, че министър Караджов със сигурност ще участва в маратона.

Но не могат да дадат повече информация относно неговото присъствие в Плевен, тъй като МРРБ не е организатор на събитието. По този повод „Плевен прес“ се свърза с Община Плевен, от където потвърдиха, че не се предвиждат срещи с Гроздан Караджов.

Споделете:

Прочетете също

От 6 юли започват проверки от Държавен фонд „Земеделие“

Снимка – Държавен фонд „Земеделие“ Започнаха кръстосаните проверки за Кампания 2022. Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.