Милен Дулев, кмет на община Белене и д-р Бистра Павловска, председател на ОбС – Белене ви поздравяват

И след 30 години АЕЦ Белене все така е несбъднат проект. Но желанието да се построи е все така непоколебимо. Във всички – и жители, и управляващи. Може би това обяснява съвместното новогодишно послание на кмет и председател на ОбС. Каквато и да е причината – тя заслужава адмирации и последователи.

Д-р Бистра Павловска, Председател на Общински съвет Белене
Д-р Бистра Павловска, Председател на Общински съвет Белене

Уважаеми съграждани,

В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2021 година, отправям сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие в нашите домове! Нека светлината на Рождество ни даде енергия да бъдем силни и вдъхновение да творим добро! Нека Новата година бъде щедра и благословена, нека носи радост и успехи на всички нас, жителите на Община Белене!

Д-р Бистра Павловска, Председател на Общински съвет Белене я 15.12.2020 год.

Милен Дулев, кмет на Община Белене
Милен Дулев, кмет на Община Белене

Скъпи съграждани,

В навечерието сме на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово! Чрез Рождеството идва и надеждата, че светът ще стане по-добър и по-човечен, че човек ще се радва на по-добри времена. Броени дни след Коледа ще посрещнем новата 2021 година – символ на ново начало, нови стремежи, нови успехи. Нека да е благословена Новата  година, щедра на здраве, богата на добри дела и щастливи мигове! Нека има радост във всеки дом!

Желая на всички жители на община Белене весели празници!

Милен Дулев, кмет на Община Белене, 15.12.2020 год.

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *