Милен Дулев и д-р Павловска: Смисълът на Великден е да ни обедини!

89813965 2023224984488182 7451044079829254144 o

Уважаеми жители на Община Белене,

Възкресение Христово е един от най-светлите християнски празници. Ден като днешния е подходящ както за равносметка, така и за поглед напред в бъдещето.

2020 година постави целия свят пред сериозно изпитание. Пандемията ни налага да останем в домовете си. Но в същото време това е възможност да се сплотим, да сме задружни, да действаме като едно цяло, за да можем да продължим напред. В това е и смисълът на Великден – да ни обедини, да ни накара да мислим като едно и да насочи погледа ни към непреходните ценности – добротворчество, любов към ближния, взаимопомощ, човечност. Затова нека Великден за нас е празник на промяната, на обновлението, на възраждането! Нека домовете ни се изпълнят с мир, спокойствие и топлина! Нека вярата в доброто и надеждата за по-добро бъдеще изпълват сърцата ни! Защото Великден е символ на победата на доброто над злото, на живота над смъртта.

Бъдете здрави, творете добро, бъдете състрадателни и бъдете сигурни, че заедно можем да се справим с всяко изпитание, с всяко предизвикателство!

Честито Възкресение Христово!

Милен Дулев, Кмет на Община Белене Д-р Бистра Павловска, Председател на Общински съвет – Белене

Споделете:

Прочетете също

pozhar

Ето какво са длъжни да направят земеделските стопани за защита от пожари при прибиране и съхранение на зърнено-житни култури

Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-Плевен напомня на юридическите и физическите лица (ръководители …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *