Милен Дулев и д-р Павловска: Смисълът на Великден е да ни обедини!

Уважаеми жители на Община Белене,

Възкресение Христово е един от най-светлите християнски празници. Ден като днешния е подходящ както за равносметка, така и за поглед напред в бъдещето.

2020 година постави целия свят пред сериозно изпитание. Пандемията ни налага да останем в домовете си. Но в същото време това е възможност да се сплотим, да сме задружни, да действаме като едно цяло, за да можем да продължим напред. В това е и смисълът на Великден – да ни обедини, да ни накара да мислим като едно и да насочи погледа ни към непреходните ценности – добротворчество, любов към ближния, взаимопомощ, човечност. Затова нека Великден за нас е празник на промяната, на обновлението, на възраждането! Нека домовете ни се изпълнят с мир, спокойствие и топлина! Нека вярата в доброто и надеждата за по-добро бъдеще изпълват сърцата ни! Защото Великден е символ на победата на доброто над злото, на живота над смъртта.

Бъдете здрави, творете добро, бъдете състрадателни и бъдете сигурни, че заедно можем да се справим с всяко изпитание, с всяко предизвикателство!

Честито Възкресение Христово!

Милен Дулев, Кмет на Община Белене Д-р Бистра Павловска, Председател на Общински съвет – Белене

Споделете:

Прочетете също

Тържествено отбелязаха 75-та годишнина на военно формирование 22160 – Плевен

Снимка – Плевен прес. На 2-ри декември от 11:00 ч. на централния площад „Възраждане” в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *