Последни новини
Начало | Новини | МВР празнува

МВР празнува

Кметът  Георг Спартански и председателят на Общинския съвет Мартин Митев бяха гости на тържественото събрание по повод 5 юли – Професионалния празник на служителите от МВР. На събитието присъстваха  областният управител Мирослав Петров, районният прокурор Владимир Николов, председателят на Районния съд – Плевен, Даниела Дилова.

„Напълно съзнавам, че каквото и да се случи в град Плевен и в общината, основни виновници за неблагополучията са полицията и кметът. На никого не можеш да обясниш колко часа на ден работиш, какво коства на семейството и на децата ти това, че си на служба и рискуваш здравето и живота си. Каквото и да направите, никога няма да са доволни всички, но е достатъчно човек да не лъже себе си и да знае, че е положил усилия да изпълнява задълженията си“. С тези думи се обърна към полицаите кметът Спартански

„Във време, когато спокойствието е ценност, обществото е важно да знае, че има хора като вас, които и в делник и в празник се грижат за опазването на реда, сигурността и закона. Когато погледнем отвъд успешните акции, тежките инциденти и овладените стихии, виждаме огромния товар на дълга и отговорността, който носите на плещите си“, обърна се към присъстващите в залата Мартин Митев.

От името на ръководството на МВР комисар Петър Енчев – заместник-директор на ОД на МВР, връчи отличия на 90 служители на Дирекцията за постигнати високи професионални резултати и принос при изпълнение на служебните им задължения. Със заповед на министъра на вътрешните работи са отличени петима души, а други петима получават писмена похвала от Главния секретар на МВР. Директорът на ОД на МВР – Плевен ст.комисар Красимир Начев е отличил 80 служители на дирекцията също с „писмена похвала”.

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *