Начало | Новини | Мартин Митев: Благодаря на всички за добрата съвместна работа

Мартин Митев: Благодаря на всички за добрата съвместна работа

Общински съвет – Плевен. Последно заседание за мандат 2015-2019 година. Снимка – пресцентър

С благодарност за добрата съвместна работа на общинските съветници през мандат 2015 – 2019 година завърши днешното заседание на Общинския съвет в Плевен. Думите на благодарност към тях бяха отправени от председателя на Общинският съвет – Мартин Митев. И добави:

 „Преди четири години всички ние влязохме в този Общински съвет от различни партии, но обединени от желанието да направим най-доброто за Плевен. За изминалите месеци от мандата ни, в тази зала в спорове и дискусии взехме редица важни решения за Плевен и за общината. Споделяхме и не един празничен повод – в личен и обществен план. Днес искам да благодаря на всички за добрата съвместна работа, която смятам, че имахме. Защото въпреки различията в мненията ни по редица въпроси – нашите спорове и решения винаги са били с мисъл за Плевен.“

Мартин Митев определи работата в местния парламент през мандатните четири година като диалогична и пожела на съветниците позитивна предизборна кампания, с добри идеи за развитието на града и общината.

Последното заседание на Общински съвет – Плевен, продължи около два часа, като по време на него бяха приети решения по 19 предложения. На финалната сесия в Заседателната зала „Гена Димитрова“ общинският съветник Антон Георгиев почерпи колегите си общински съветници за раждането на сина си Александър.

Прочетете също

Ремонт на площадите в четири населени места извършва Община Гулянци

През месец август стартираха дейностите по проекта на Община Гулянци „Реконструкция и благоустрояване на площадни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *