Марио Любенов: Пожелавам повече уважение, човечност в отношенията и сили през 2021 година

Марио Любенов. Снимка – личен архив.

Марио Любенов, момчето от Трънчовица, студентът по стопанско управление и млад лозар, е другият „ловец на бъдеще”, за който ви разказахме в публикуваната на 29.03.2020 година  статия „Марио Любенов – ловецът на бъдеще от с. Трънчовица”. Тя регистрира 3 010 прочита, от които 1 799 в сайт „Плевен прес”.

Какво се случи на този млад потомствен лозар през 2020 година, разби ли мечтите му българската действителност и Ковид-а, с какво са свързани надеждите му за 2021 година ?

За всичко това с Марио наш репортер. Ето какво споделя с читателите на „Плевен прес” Марио Любенов:

„За мен и семейството ми отминалата 2020 година беше изпълнена със смесени чувства.  През 2020 година, Преминахме през много хубави моменти, но имаше и някои трудности, особено последните месеци от годината. Но въпреки всичко не се отказахме да се борим, защото всичко това остава, като урок и натрупан опит за напред в живота.

Ковид 19 повлия много на търсенето и предлагането на вино и грозде. Поради затварянето на всички ресторанти се наложи част от производителите да се нагаждат според ситуацията, като започнаха да предлагат продуктите си директно на клиентите, като това се случва най-често през интернет. В университета ни научиха, че търсенето и предлагането са като жив организъм и се влияят изключително много от много макроикономически фактори. А един важен за мен човек ме научи, че всичко минава-и хубавото, и лошото!

За новата година искам да пожелая на всички здраве! И то в големи количества! Другото важно нещо, което пожелавам, е повече уважение, човечност в отношенията и любов в домовете на хората! И не на последно място-сили. Предстои труден период на борба за излизане от ситуацията, в която сме и вярвам, че ще стане с общи усилия и работа. Трябва да сме единни, защото иначе сме глас в пустиня….

Честита 2021 година и нека това да е нашата година!”

Споделете:

Прочетете също

На 27 ноември Българската православна църква почита Преподобни Теодосий Търновски

На 27 ноември Българската православна църква почита Преподобни Теодосий Търновски

Мозайка на св. Теодосий Търновски от външната украса на храм-паметник „Свети Александър Невски“. Снимка – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *