Марио Любенов: Пожелавам повече уважение, човечност в отношенията и сили през 2021 година

Марио Любенов. Снимка – личен архив.

Марио Любенов, момчето от Трънчовица, студентът по стопанско управление и млад лозар, е другият „ловец на бъдеще”, за който ви разказахме в публикуваната на 29.03.2020 година  статия „Марио Любенов – ловецът на бъдеще от с. Трънчовица”. Тя регистрира 3 010 прочита, от които 1 799 в сайт „Плевен прес”.

Какво се случи на този млад потомствен лозар през 2020 година, разби ли мечтите му българската действителност и Ковид-а, с какво са свързани надеждите му за 2021 година ?

За всичко това с Марио наш репортер. Ето какво споделя с читателите на „Плевен прес” Марио Любенов:

„За мен и семейството ми отминалата 2020 година беше изпълнена със смесени чувства.  През 2020 година, Преминахме през много хубави моменти, но имаше и някои трудности, особено последните месеци от годината. Но въпреки всичко не се отказахме да се борим, защото всичко това остава, като урок и натрупан опит за напред в живота.

Ковид 19 повлия много на търсенето и предлагането на вино и грозде. Поради затварянето на всички ресторанти се наложи част от производителите да се нагаждат според ситуацията, като започнаха да предлагат продуктите си директно на клиентите, като това се случва най-често през интернет. В университета ни научиха, че търсенето и предлагането са като жив организъм и се влияят изключително много от много макроикономически фактори. А един важен за мен човек ме научи, че всичко минава-и хубавото, и лошото!

За новата година искам да пожелая на всички здраве! И то в големи количества! Другото важно нещо, което пожелавам, е повече уважение, човечност в отношенията и любов в домовете на хората! И не на последно място-сили. Предстои труден период на борба за излизане от ситуацията, в която сме и вярвам, че ще стане с общи усилия и работа. Трябва да сме единни, защото иначе сме глас в пустиня….

Честита 2021 година и нека това да е нашата година!”

Прочетете също

Василий

Днес е Банго Васил – „Сурва-сурва година, догодина – пак живо и здраво“

Днес е Банго Васил - „Сурва-сурва година, догодина – пак живо и здраво“ Васильовден или …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *