„Мама и Аз”с второ издание на Училище за бъдещи родители и Дни на отворените врати

МАМА И АЗ

Второ издание на Училище за бъдещи родители и Дни на отворените врати подготвят в Клиниката за майчино и детско здраве “Мама и Аз” – Плевен.

Училището за бъдещи родители ще се проведе на 30 юни /петък/, от 11,00 ч. Темата на втората среща е “Нормално раждане или секцио(цезарово сечение)” и ще бъде представена от Малина Виткова – старша акушерка в Родилния комплекс. Предварителното записване на желаещите да се включат е на тел.: 064 678-400.

От болницата отново са подготвили подаръци за всички участници. Училището за бъдещи родители в”,Мама и Аз”- Плевен се провежда всеки последен петък на месеца.

И този месец Училището в “Мама и Аз” ще бъде предшествано от Дни на отворените врати. Половин час преди началото на лекцията /от 10:30 ч./ бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс.

Родилният сектор на”Мама и Аз“‘ е разположен на втория етаж в сградата и предлага най-добрата медицинска грижа за родилките и техните новородени.

Споделете:

Прочетете също

иеремиева

Конкурс за коледно-новогодишна украса на общините под патронажа на Областния управител

Виолета Иеремиева, областен управител на Плевен. Снимка – областна администрация. В периода 1 – 29 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *