Начало | Новини | Максим Бехар: Процедурата е точна, етична и прозрачна

Максим Бехар: Процедурата е точна, етична и прозрачна

Максим Бехар. Снимка – интернет.

По повод наша публикация от 11.06.т.г. под заглавие: „Панорамата не е получила нищо до този момент от акцията на „Билла“, получихме писмо и от г-н Максим Бехар, чиято агенция извършва рекламната кампания на „Билла“. Публикуваме го дословно и с удовлетворение. Първо – защото предизвикахме реакция. И второ – защото изпитваме респект към професионализма, на който се учим и от хора като г-н Бехар.

Привет,
Прочетох статията ви.
Няма как уважаваните от нас ръководители на Плевенската панорама да получат сега от нас средства.
Първо колегите от БИЛЛА България трябва с точност да установят сумата, това няма как да стане за няколко дни, билети и рекламни торбички се продаваха в цяла България и вероятно тези дни ще имаме точната информация, която ще съобщим публично. Така направихме през 2016 година с паметника на Шипка, през 2017 година с Мадарския конник, така ще направим и сега. След което самото ръководство на Панорамата, и най-вероятно Регионалният военно-исторически музей, ще трябва да обяват конкурс за изпълнител на реставрационните работи и другите дейности заложени в проекта. След това БИЛЛА България заедно с нас ще провери цялата документация, дали правилно е проведен търга, дали подизпълнителите наистина ще могат да извършат тези дейности качествено, и едва тогава ще бъдат преведени средства. Това, което Плевенската панорама ще получи са добри реставрационни дейности и всички  други неща, които сме се задължили да свършим.
БИЛЛА България е много сериозна компания, нито за миг не би си позволила да забави плащания или да бъде неточна с каквато и да е информация. Веднага щом я имате ще бъдете сред първите, които са я получили.
Пиша тези редове, само за да ви изясна процедурата. Тя е точна, етична и прозрачна. Пиша тези редове, и за да ви помоля да премахнете всички лични данни на моите колеги, публикувани в сайта, все пак трябва да сме наред и с Европейските директиви.
Приятен ден и успех на сайта!                                                                                                                                                                                                                                                                                            Максим

Прочетете също

Фондация „Аз съм Кайлъка” поиска безвъзмездно ползване на къщата на ген. Винаров. Общинският съвет ще решава

Предложение да се учреди безвъзмездно право на ползване на фондация „Аз съм Кайлъка” върху недвижим …

Един коментар

  1. Иван Грозни

    Браво на БИЛЛА! Не лъже като кмета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *