Начало | Новини | Максим Бехар: Процедурата е точна, етична и прозрачна

Максим Бехар: Процедурата е точна, етична и прозрачна

Максим Бехар. Снимка – интернет.

По повод наша публикация от 11.06.т.г. под заглавие: „Панорамата не е получила нищо до този момент от акцията на „Билла“, получихме писмо и от г-н Максим Бехар, чиято агенция извършва рекламната кампания на „Билла“. Публикуваме го дословно и с удовлетворение. Първо – защото предизвикахме реакция. И второ – защото изпитваме респект към професионализма, на който се учим и от хора като г-н Бехар.

Привет,
Прочетох статията ви.
Няма как уважаваните от нас ръководители на Плевенската панорама да получат сега от нас средства.
Първо колегите от БИЛЛА България трябва с точност да установят сумата, това няма как да стане за няколко дни, билети и рекламни торбички се продаваха в цяла България и вероятно тези дни ще имаме точната информация, която ще съобщим публично. Така направихме през 2016 година с паметника на Шипка, през 2017 година с Мадарския конник, така ще направим и сега. След което самото ръководство на Панорамата, и най-вероятно Регионалният военно-исторически музей, ще трябва да обяват конкурс за изпълнител на реставрационните работи и другите дейности заложени в проекта. След това БИЛЛА България заедно с нас ще провери цялата документация, дали правилно е проведен търга, дали подизпълнителите наистина ще могат да извършат тези дейности качествено, и едва тогава ще бъдат преведени средства. Това, което Плевенската панорама ще получи са добри реставрационни дейности и всички  други неща, които сме се задължили да свършим.
БИЛЛА България е много сериозна компания, нито за миг не би си позволила да забави плащания или да бъде неточна с каквато и да е информация. Веднага щом я имате ще бъдете сред първите, които са я получили.
Пиша тези редове, само за да ви изясна процедурата. Тя е точна, етична и прозрачна. Пиша тези редове, и за да ви помоля да премахнете всички лични данни на моите колеги, публикувани в сайта, все пак трябва да сме наред и с Европейските директиви.
Приятен ден и успех на сайта!                                                                                                                                                                                                                                                                                            Максим

Прочетете също

Общия градоустройствен план ще обсъжда Общинският съвет на Плевен

Общият устройствен план /ОУП/ на град Плевен и землището му ще бъде представен този месец …

Един коментар

  1. Иван Грозни

    Браво на БИЛЛА! Не лъже като кмета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *