Лъчезар Яков, кмет на община Гулянци: Вълшебството е в очите на децата и благата усмивка на близките

Лъчезар Яков е от кметовете с много мандати. В такива случаи е голяма вероятността да заместиш човещината с рутина. И така да загубиш рефлекса за състрадание и доброта.

Видно е, че при кмета на Гулянци подобно нещо няма. Посланието за детските очи и усмивката на близките, е доказателство за това.

Лъчезар Яков, кмет на община Гулянци
Лъчезар Яков, кмет на община Гулянци

Уважаеми съграждани,

Изпращаме една трудна година. 2020 постави на изпитание всички нас – здравето, близките ни, нормалното ежедневие. Стремим се да вземем най-правилните решения с най-висшата цел – опазване здравето и живота, дори когато това коства жертването на гарантирани права и удобства.
Ще запомним 2020 година с тревогата, кризата, борбата. Но съм сигурен, че тя ще остави след себе си и спомена за единството, за смелите и професионалистите на първа линия. За доброто, което хората правят един за друг.
Вярвам, че предстоящите коледни празници ще донесат онова вълшебство, от което всички имаме нужда в трудни моменти. То е в очите на децата и благата усмивка на близките. Срещаме го ежедневно в малките жестове и големите дела. Да позволим на коледното вълшебство да ни води в дните напред. Да черпим от него вдъхновение и сили, за да се справим с трудностите и да дадем път на мечтите, надеждата и хубавите моменти.

Пожелавам здраве на всички, обич и хармония във всеки дом, успешни начинания през 2021 година!

Лъчезар Яков, кмет на община Гулянци

15.12.2020 год.

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *