К. Костадинов: Европа има нужда от Възраждане

Вчера /09.04.2019 г. – б. а./ Възраждане внесе документи в ЦИК за регистрация на организацията в изборите за Европейски парламент. Представените от нас подписи бяха 5313, като общия брой на събраните достигна 6841. Благодаря на всички наши членове, симпатизанти и съмишленици от България, Европа и целия свят, които ни изпратиха своите подписи, за да ни подкрепят в борбата ни. Още и още продължаваме да получаваме десетки подписи отвсякъде – по пощата, с куриери, лично в нашите организации по места. Това е и причината, поради която събраните от нас подписи са много повече от тези, които внесохме в ЦИК:) Още веднъж ви благодаря – победата и успехът ни могат да бъдат само общо дело!

Не търсете да видите моето име в началото на листата за евродепутати. Аз съм последен в списъка, защото мястото ми не е в Брюксел, а тук в България – единственото място, в което политическите ни усилия имат някакъв реален смисъл и измерение. Задачата на Възраждане не е да подкрепя немско-френския диктат над останалата част от ЕС, нито пък диктата на Сорос, Ротшилд и Рокфелер, осигурявайки им плебейска орнаментика в залата на европейския парламент. Нашата задача е да се приключи с васалното положение, в което всички управлявали по време на прехода партии и техните уж опоненти поставиха страната ни.

Нашата задача е да приключим с корумпираната и оядена политическа върхушка в Брюксел, задушаваща всеки порив към свобода и независимост на отделните държави в Европейския съюз. И ако с нещо тези евроизбори са изобщо важни, то е защото тази година за първи път има надежда, че избирателите в европейските страни са се събудили от десетилетната си дрямка и вече имат готовност да изпратят в Брюксел и Страсбург хора, които няма да гласуват спуснатите от немско-френския и соросоиден диктат предварително взети решения. Ние от Възраждане, заедно с тези будни представители от Европа, ще прочистим авгиевите обори на ЕС и ще го изпразним от хилядите паразитиращи евробюрократи, които не напускат удобните си кабинетчета в Брюксел и Страсбург, но въпреки това се опитват да диктуват на всички нас как да живеем. В този си вид Европейския съюз представлява заплаха за европейската цивилизиция, на която ние българите сме сред създателите, и ние от Възраждане няма да се поколебаем да предприемем всички мерки, за да защитим както нашата цивилизация, така и България от тази заплаха.

Ето защо надсловът на кампанията на Възраждане в тези избори ще бъде „САМО НИЕ МОЖЕМ“!

И ще го направим !

На снимката: Цончо Ганев – водач на листа „Възраждане“ и К. Костадинов – председател на ПП „Възраждане“

Прочетете също

Десислава Трифонова /ГЕРБ/: Личната ми кауза е привличане на инвестиции в област Плевен чрез добра индустриална зона, реклама на региона и екипна работа с общините

Десислава Трифонова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС, под № 3 и преференция 103, за участие …

Един коментар

  1. възрожденец

    Тия дават ли си сметка, че ако и те излъжат народа, ще го отнесат с тоягите вече. Докарват го на приказки и фаца, ама да си имат едно на ум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *