Начало | Covid-19 | КПП- та в Плевен работят на пълни обороти. Масово се минава през с. Къшин, за да се избегне контрола.

КПП- та в Плевен работят на пълни обороти. Масово се минава през с. Къшин, за да се избегне контрола.

КПП Плевен – Русе, посока Гривица. Снимка – Плевен прес.

Всички входно – изходни артерии на Плевен са  поставени под контрол от полицията. Това установи наша проверка. За да избегнат този контрол водачи на автомобили масово минават през с. Къшин. „Направо е ужасно”, сподели кметът на селото Пламен Петков. Леки и товарни автомобили са блокирали селото. „Търсих полицията, за да спрем това нещо, но не могат да помогнат”, каза Петков.

Той продължава да търси решение на възникналия проблем.

КПП Плевен – Д. Митлоролия, кръговото за Метро. Снимка – Плевен прес.

Наш екип установи, че автомобилния трафик в съботния ден е оживен. Малко преди обяд, леки и товарни автомобили пътуваха без да има големи задръствания заради наличието на КПП. С изключение на изхода преди КАТ /посока Метро/, където се образува голяма колона, на всички други места няма образувани тапи.

КПП Плевен – София. Снимка – Плевен прес.

Полицията се е обърнала за съдействие към кметовете по места, да предложат доброволци в помощ на полицейските органи. Такива вече има на КПП-та, видя нашият екип.

Дори и с доброволци органите на МВР не могат да покрият всички места, споделят кметове пред „Плевен прес”. Роми и българи масово минават по черни пътища и влизат в Плевен избягвайки контрола.

КПП Плевен – Ловеч. Снимка – Плевен прес.

Решението е в пълна блокада на всички населени места, без никакво движение, твърдят представители на изпълнителната власт.

Прочетете също

Изкърпване на настилки и възстановяване след аварии на „Топлофикация” и „ВиК” извършват от „Инжстрой” тази седмица

Снимка – интернет  Изкърпване на дупки в настилката на улица „Марибор” ще извърши „Инжстрой” ЕООД …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *