Последни новини
Начало | Новини | Косенето на гробищни паркове свърши

Косенето на гробищни паркове свърши

Приключи възложеното от Община Плевен поредно за годината косене на тревата в гробищен парк „Чаира” и Горноплевенските гробища, до дни ще свърши и разчистването на гробищата до Стадиона. Премахват се и образувани в гробищните паркове нерегламентирани сметища, на които гражданите изхвърлят строителни и битови отпадъци, суха растителност и др.

Пресцентърът на общината информира за напредването на отстраняването на дървесно-храстова растителност по общинската пътна мрежа в направлението Радишево – Пелишат. От днес започват дейности по премахване на избуяла растителност по пътя за гробищен парк „Чаира”, след което подобни дейности ще стартират и в направлението Буковлък – Върбица до Асфалтобазата.

Кметът на Плевен Георг Спартански съобщава, че е възложил почистване от двете страни на пътя в парк „Кайлъка” от ресторант „Караджейката” до язовирите, въпреки че пътят минава през територия, която е държавна собственост.  

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *