Консултации за състава на секционните комисии в кметство Буковлък ще се проведат на 1 септември

Bukovluk
с.Буковлък. Снимка – архив “Плевен прес”.

На основание Указ № 150 на Президента на Република България за насрочване на частичен избор за кмет на кметство Буковлък, община Плевен, (обн. ДВ, бр. 48 от 08.06.2021 г.), Решение № 495 от 18.08.2021 г. на Централната избирателна комисия,  чл. 91, ал. 3, във връзка с чл. 464, т.13 от Изборния кодекс и във връзка с организационно-техническата подготовка за произвеждането на изборите кметът на Община Плевен Георг Спартански отправя покана към парламентарно представените партии и коалиции за провеждане на консултации за определяне състав на секционни избирателни комисии (СИК) в кметство Буковлък, община Плевен.

Консултациите ще започнат в 11.00 ч. на 01.09.2021 година /сряда/ в Заседателната зала на Община Плевен, находяща се на трети етаж на административната сграда на пл.„Възраждане” № 2, гр. Плевен.

Частичните избори за кмет в с.Буковлък ще се проведат на 3 октомври 2021г. Общинската избирателна комисия е регистрирала Инициативен комитет за издигане кандидатурата на Тони Ангелов Тодоров като независим кандидат за кмет на с.Буковлък и  Инициативен комитет за издигане кандидатурата на Марио Стоименов Фирков като независим кандидат за кмет на с.Буковлък. Партиини кандидатури за сега няма.

Споделете:

Прочетете също

IMG 8574

Деца празнуваха на Спортния комплекс в град Левски

Деца празнуваха на Спортния комплекс в град Левски. На 19 юли празникът  започна с музикален поздрав …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *