Коледни дарителски кампании на ВВВУ „Георги Бенковски“ Долна Митрополия

academi logo2

От Пресцентъра на ВВВУ “Георги Бенковски” съобщават за дарителските кампании на висшето училище следното:

“Коледно-новогодишната дарителска кампания „Не сте забравени“ е насочена към членовете на военно-родолюбивите организации от Плевен.

„Не сте забравени“ е инициирана от ВВВУ „Георги Бенковски“. Партньори са  военно формирование 48670.с командир майор Доброслав Добрев, фирма „Арте“ ООД с управител Юлиян Гецов , Регионален  център за подкрепа на процеса  на приобщаващото образование  с директор Силвия Николова и главен експерт Ралица Лазарова- Военен клуб-Плевен.

Шестима ветерани от войните, живеещи в различни селища на Плевенска област, 24 члена на Дружество „Военноинвалид“ и  20 члена на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в първия ден от Коледните празници – Игнажден, 20 декември, ще получат  подаръчни пакети с трайни хранителни продукти и специално изработени картички от децата от Ресурсния център.

ВВВУ „Георги Бенковски“ се включи в благотворителната инициатива за децата от SOS Детски селища България  „Една картичка-една усмивка“ на SOS Детски селища България  с Национален изпълнителен директор Валерия Георгиева и Таня Досева – управител на „Такрида“ ЕООД.

Участваме и в две кампании за набиране на средства за  лечение на малката Симона Барсанова и капитан Здравко Димов.

Курсантите ни се включиха и в кампанията „Мотоколеда“ на плевенските рокери.”

 

Споделете:

Прочетете също

IZBORI 3

Плевен с най-ниска избирателна активност в Северозападна България. От 2 до 6% от имащите право на глас в област Плевен, са гласували за париите влезли в НС.

Избирателите с право на глас в област Плевен са 228 764 души. На 9-ти юни те …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *