Коледният базар в Плевен ще отвори врати на 5-ти декември, неделя

Върви усилен строеж на павилионите за базара. Снимка – Плевен прес.

Продължава работата по поставянето на павилионите за Коледния базар в Плевен. Той ще се намира в близост до централния градски площад „Възраждане“, в близост до Пеещия фонтан. Организатор на проявата е фирмата Партнерс Експо ООД. Ще бъдат разположени 27 павилиона, които ще предлагат на гражданите разнообразие от стоки – коледни и новогодишни подаръци, различен асортимент сладкиши, текстилни изделия и др. Ще има и традиционното червено вино с подходящи мезета.

Откриването ще бъде без официалности на 5-ти декември, в неделя, каза за „Плевен прес“ Лъчезар Табаков, управител на Партнерс Експо. Базарът ще работи до 4-ти януари.

Д-р Илиян Минчев, директор на РЗИ Плевен, каза за „Плевен прес“, че изложигелите трябва да осигурят в павилионите си задължителните дезинфектанти. Организаторите на проявата трябва да осигурят пътникопотока съгласно указанията на МЗ, т.е. да не се смесват двата потока на влизащи и излизащи. Тъй като проявата е на открито, маските не са задължителни, каза д-р Минчев. Гражданите трябва да спазват задължителната социална дистанция.

Работата по изграждането на коледния базар продължава.

Част от павилионите вече са монтирани. Снимка – Плевен прес.
Коледният базар в Прага. Снимка – интернет.
Коледният базар в гр. Сибиу, Румъния. Снимка – интернет.

Споделете:

Прочетете също

Никопол празнува на 12 и 13 август

Община Никопол. Снимка – интернет. Община Никопол с празнична програма по случай празника на града. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.