Коледен базар организират в село Победа

Снимка – НЧ „Зора – 1990 г.“ – село Победа.

С пъстър Коледен базар и богата празнична украса днес, 5 декември, са открили разнообразния Коледен афиш в Народно читалище „Зора-1990г“ село Победа, община Долна Митрополия.

На 1 декември по традиция са грейнали коледните светлини в читалището в село Победа. НЧ „Зора-1990г.“ е пищно украсено, предлагащо топлина и уют на своите посетители. За най-малките деца и ученици е подреден тематичен кът с коледни книжки, очакващи своите читатели.

За поредна година във фоайето на Читалището е подредена изложба – базар от ръчно изработени коледни сувенири. Читалищните джуджета са изработили коледни къщички, ароматни сапунчета, декоративни свещници, коледни звезди от природни материали и ръчно изплетени коледни чорапчета. Всеки би могъл да избере подарък за себе си или приятел, като с този жест освен, че доставя радост, подкрепя дейността на Читалището!

От Читалището са споделили: „Нека си пожелаем един снежен, приказен и вълшебен декември, изпълнен с добрина и обич, защото всички хора заслужават именно такъв завършек на годината“!

Снимки – НЧ „Зора – 1990 г.“ – село Победа.

Споделете:

Прочетете също

46 точки в дневния ред на сесията на Общински съвет – Плевен

Снимка – ОбС-Плевен. Общински съвет – Плевен, се събира за редовното си заседание в четвъртък …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *